Indul a 2020-as szezon

Majer Viktor

2020 elkezdődött, tervezgetés, a versenynaptár összeállítása, egyeztetés korábbi és potenciális támogatókkal és a szezon nagy célja egy új motor.

Előkészületek

A tavalyi év kisebb-nagyobb kilengésekkel az elvárásaim és terveim szerint alakult. 2020-ban szeretném az eddigi folyamatos fejlődést, fejlesztést továbbra is  fenntartani. Eddigi támogatóim továbbra is mellettem állnak és segítenek, remélhetőleg idén egy-két új név azért felkerül a listára. Jelenleg a versenyzői engedély beszerzése áll a teendő lista élén, de közben fut a karbantartás és a tervezés a motor körül is. Szeretnék egy új fejidomot építeni.

Az új motor terve

Ebben az évben a legnagyobb célkitűzésem egy újabb motor beszerzése. Szerettem volna az új szezont már új motorral kezdeni, de mivel az anyagi lehetőségeim igencsak behatároltak úgy néz ki, hogy a márciusi bugaci versenyen még a jelenlegi technikával fogok menni. Sokat töröm a fejem, hogy egy használt, de hamarosan felújítandó géppel, vagy egy teljesen újjal járok-e jobban, de egyelőre nem jutottam dűlőre. Pro és kontra van bőven. Új motor beszerzése ügyében beszéltem már a Sherco és a Husqvarna hazai forgalmazóival, bár a csapatban mindenki KTM-et hajt és ezt is figyelembe kellene venni.

0 0
Következő poszt

A bugaci tereprally futam újra az első lett volna

A TROB bugaci versenyével kezdtük volna idén is a szezont, ha nem kellett volna elhalasztani. Csak reméljük, hogy gyorsan túl leszünk rajta és újra mehetünk
TROB Adrenalin Kupa Bugac 2020 - elhalasztva